0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Atelier Flou Katana

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Flou Katana Парфумована вода
Немає у наявності
Atelier Flou Katana Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Atelier Flou Katana - нищівна краса меча самурая!

Паризький парфумерний бренд Atelier Flou створив неймовірну за своєю силою та бездоганністю чоловічу композицію Katana - потужну і точну, немов меч самурая, що знайшло свій відбиток у назві. Цей східний пряний парфум – для впевнених у собі та сильних духом чоловіків, які не допускають іншого домінування у будь-якій ситуації, крім особистого.

Композицію в орієнтальному стилі прикрасили акорди дерева, свіжих та теплих прянощів та чуттєвих пачулі – вийшло неймовірно експресивно! Аромат, безумовно, дуже запам'ятовується і гідний: почувши його хоч раз, ви, напевно, неодноразово захочете повернутися до цього звучання, тим більше, що він так імпонує слабкій статі і гарантовано приваблює заінтриговані жіночі погляди!

Універсальність звучання композиції, її всесезонність, хороша стійкість і звучна шлейфовість миттєво відносять такий парфум до розряду фаворитів, тим більше, що і в офісі, і на побаченні, і в хвилини дозвілля він буде доречний і чудово доповнить образ свого респектабельного власника.

Історія аромату

 

Автором композиції став особисто творець бренду Jean Francois Cabos (Жан-Франсуа Кабо) - у минулому незмінний протягом багатьох років президент Будинку Balenciaga, володар ідеального смаку та безперечний професіонал високої моди.

Прийнявши в 2014 році рішення створити власний парфумерний будинок, майстер став втілювати ідею бездоганності та ексклюзивності власних творів на противагу шаблонним "трендовим" ароматам, що заполонили ринок. І йому чудово це вдалося: всі 11 композицій, випущених сьогодні цим селективним брендом, сміливо можна віднести до творів ольфакторного мистецтва.

Однак не тільки зміст - оформлення видань також чудово: флакони виконані у вигляді дорогих скриньок, причому для чоловічих композицій вони здаються виготовленими зі срібла, а жіночі - золота. Безперечно, такий парфум буде чудовою ідеєю для подарунка витонченому чоловікові, який має все - крім приводу здивуватися талановитій роботі великого майстра.

Якщо ви вирішите купити Atelier Flou Katana , немає необхідності вирушати до Європи - в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де можна бути абсолютно впевненим у справжності продукції бренду.

 

Atelier Flou Katana – атрибут справжніх чоловіків!

Композиція побудована лаконічно, точно і бездоганно стильно: всього із шести нот майстер створив симфонію мужності.

Вона вступає вишуканим хвойним тандемом кипарису та ялівцевих ягід, захоплюючи своєю терпкою деревною силою.

"Серце" віддано харизматичним прянощам: дует коріандру та кардамону переливається то свіжими, то теплими аспектами.

Фінальний акорд присвячений чуттєвості - він одночасно стриманий і пристрасний, що чудово передано поєднанням східного колориту пачулей та магнетичного тяжіння мускусу.

Якщо ви шукаєте парфум для справжнього чоловіка – вам, безумовно, варто купити Atelier Flou Katana – такий аромат буде гідно оцінений!