0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Alyson Oldoini Marine Vodka

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Alyson Oldoini Marine Vodka Набір (парфумована вода refill 3 флакони по 20 мл)
4 137 грн
Alyson Oldoini Marine Vodka Парфумована вода
1 834 грн
Alyson Oldoini Marine Vodka Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
5 659 грн
Alyson Oldoini Marine Vodka Парфумована вода (refill)
Немає у наявності

Alyson Oldoini - досить молодий бренд, заснований тільки в 2013 році, але вже встиг завоювати популярність у поціновувачів парфумерії класу "люкс". І в цьому немає нічого дивного, адже вся продукція створюється з інгредієнтів найвищої якості, і в розробці ароматів безпосередньо бере участь особисто засновниця торгової марки. Елісон Ольдоїні — не лише багата спадкоємиця старовинного аристократичного роду, а й талановита випускниця Міланської академії образотворчих мистецтв. У співпраці з Бенуа Лапуза (Benoit Lapouza), креативним директором Fragrance Resources, вона розробляє ексклюзивні та розкішні композиції, гідні прикрасити собою колекцію справжніх поціновувачів та гурманів. Такі, як розкішний Marine Vodka !

Чудовий водяний фужер був представлений у рамках дебютної колекції Luxury Six Scents . Це стильний букет для чоловіків, розроблений спеціально для літнього сезону. Він дарує чарівне відчуття свіжості та чистоти, приваблює колкою грою контрастів і тонким, ледве вловимим східним акцентом, що надає звучанню особливого шарму. Випущений у концентрації парфумованої води, він стартує гарячими акордами сицилійських цитрусів. Дзвінкі, грайливі та темпераментні, вони миттєво бадьорять і заряджають неймовірною енергією, тонізують, наче крижаний душ уранці і налаштовують на діловий лад.

Кришталеву прохолоду сонячних плодів розбавляють витончені акценти солодкого ананаса та дині, що привносять характерну металеву ноту, який моментально виділяє свого власника на тлі інших, приваблює зацікавлені погляди та робить образ модним та ефектним. Поступово парфум пом'якшується, стає менш зухвалим та різким. Його зігріває щедрий розсип дорогоцінних прянощів, що мерехтять, немов відблиски сонця на дзеркальній гладіні. Пекучий імбир чудово доповнює витончену гіркоту шавлії, а кокетливий рожевий перець складає компанію пікантному анісу, захоплюючи вас у запаморочливий вихор емоцій. Впізнаваний алкогольний акорд майстерно доповнений тонкими струмками ладану і мускусу, завдяки яким набуває привабливої імпозантності і чуттєвості, а завершує чарівну комбінацію бархатисто-м'яка база з індійських пачулі.

Аромат стильний та яскравий, він надає впевненості у собі та мотивує на підкорення нових вершин. Адресований сучасним молодим чоловікам, активним і амбітним, з широкою посмішкою і задерикуваним вогником в очах, які мають бездоганний смак і знають, як привернути увагу прекрасної статі. Динамічний та приємно освіжаючий парфум підходить як для відпустки, так і роботи в офісі, ділових переговорів, офіційних заходів та вечірок – він завжди доречний! Це той самий фінальний штрих, який зробить ваш образ яскравим і незабутнім, допоможе за будь-яких обставин бути на висоті.

Купити Alyson Oldoini Marine Vodka можна в інтернет-магазині La Grande.