0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Clive Christian Cosmos Flower

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Clive Christian Cosmos Flower Духи (тестер)
50ml
9 656 грн
231 грн

Будинок нішевої парфумерії Clive Christian до 2001 носив ім'я Crown Perfumery. Це був старовинний британський бренд, заснований ще 1872-го. Тоді Вільям Томпсон-молодший, син власника лондонського ательє з пошиття корсетів та кринолінів, почав виробляти нюхальні солі. Його продукція мала великий успіх у забезпечених дам, серед постійних клієнтів навіть була королева Вікторія, яка привласнила торговій марці королівське тавро якості. Але з 1915 року підприємство занепало. Його кілька разів продавали, переорієнтували на випуск коштів для догляду за волоссям, потім парфумерії, поки компанію не придбав Клайв Крістіан. Популярний англійський дизайнер інтер'єрів не лише дав їй своє ім'я, а й зумів відродити славу будинку, налагодивши випуск ексклюзивних та розкішних ароматів.

Жіноча композиція Cosmos Flower вийшла літом 2016 року. Це вишуканий фруктовий шипр, що становить пару чоловічому Rock Rose . Обидва парфуми представлені в рамках лімітованої серії Noble VII Collection . Натхненням для лінійки став квітучий королівський сад в Англії. Обидва видання анонсовані як виразні, шляхетні та надзвичайно британські.

Парфуми незвичайні, багаті і нескінченно прекрасні. Він зачаровує чудовими гурманськими півтонами та незвичайним підбором компонентів. Обпалюють і п'янкі акорди рому в ньому врівноважені замшевою м'якістю фіалки, кондитерська карамель припорошена щіпкою рожевого перцю, а бархатисті переливи какао несподівано зустрічаються з соковитою м'якоттю слив. Просто неймовірне поєднання, перед яким неможливо встояти! Композиція самобутня і неповторна, насичена яскравими акцентами і радує приголомшливою палітрою відтінків. Це справжня загадка, що хвилює уяву і змушує забути про все на світі - вона захоплює в неймовірний вихор емоцій і крутить голову не гірше за молоде вино.

Відкривають чарівну композицію ігристі переливи стиглих фруктів. Яблуко і мандарин так і бризкають соком, гарно переливаючись у міцних ромових обіймах. Пікантні вкраплення пекучих спецій підвищують градус інтриги і задають особливо динамічний ритм, чудово наголошуючи на чарівній ніжності різнокольорових пелюсток. Іланг, жасмин і османтус кружляють у казковому танці, посилені шоколадно-карамельними нотами, щоб потім поволі розтанути на шляхетній підкладці з амбри та шкіри.

Така комбінація харизматична і привертає увагу, приваблива і хвилююча. - оточує свою власницю мерехтливим розсипом і зачаровує п'янко-солодким пахощами, перетворюючи її на найяскравішу зірку будь-якого заходу. Це ідеальний вибір для званої вечері чи романтичного побачення, концерту чи світського прийому, вечірки чи урочистостей.

Купити Clive Christian Chasing Cosmos Flower можна в інтернет-магазині La Grande. Видання упаковане у фірмовий флакон із рельєфною кришкою у формі корони. Пляшечка пофарбована в інтенсивний чорний відтінок і увінчана червоно-золотистою емблемою.