0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Annick Goutal Le Chevrefeuille

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Annick Goutal Le Chevrefeuille Туалетна вода
173 грн
Annick Goutal Le Chevrefeuille Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Annick Goutal Le Chevrefeuille – романтика та жіночність

 

У дитинстві Аннік Гуталь було багато прекрасних моментів, але одним із найприємніших, пам'ять про яке збереглася в її душі на все життя, стало плетіння вінків з жимолості, чий чарівний аромат супроводжував її всюди, куди б вона не вирушила в білому вінку. Жимолість чарівним чином замінює собою цілий букет білих квітів, адже в її пахощі чуються відтінки жасмину, флердоранжу та туберози.

Парфуми Annick Goutal Le Chevrefeuille дивовижним чином відтворює цю ауру ніжності, дівочої принади, світу мрій та мрій, в якому перебуває молода дівчина. Крім квіткового мотиву, композиція прикрашена також цитрусовими та зеленими, фужерними та фруктовими нотами. Вона ідеально підходить для весняних та літніх днів – свіжа, легка, чиста, іскриста прекрасним настроєм та світлою енергетикою, і в той же час – дуже емоційна та чуттєва.

Трохи історії

 

Творець бренду Аннік Гуталь завжди вміла дивувати. Власниця тонкої, жіночної краси, вона спочатку була моделлю, і не дивно, що на подіумах вона просто сяяла. Однак Анік при зовнішніх перевагах була наділена також рідкісними людськими якостями та безперечним талантом. Все це стало причиною її успіху: коли в 1981 році вона вирішила спробувати себе в парфумерії, то отримала не тільки підтримку від люблячого і романтично налаштованого чоловіка, але і від публіки, яка високо оцінила витончену і французьку за духом парфумерію Анник.

І хоча ця жінка прожила коротке життя, залишивши цей світ наприкінці минулого століття, зате вона була яскравою, повною краси і залишила по собі чудові спогади та колекцію з 25 справжніх творів ольфакторного мистецтва. Але головним скарбом, створеним Анник, була її дочка Камілла (Camille Goutal) – до неї перейшов талант матері, і саме вона продовжила її парфумерну справу разом із креативним директором марки Ізабель Дойєн (Isabelle Doyen).

Парфум, присвячений жимолості, так улюбленої Аннік, був створений цим творчим тандемом у 2002 році, і популярний вже понад два десятиліття завдяки своїй чарівній, хвилюючій свіжості та чарівності, властивій білим кольорам.

Портфоліо бренду, що налічує близько восьми десятків парфумів, представлене в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Annick Goutal Le Chevrefeuille можна буквально за пару хвилин.

 

Хвилююча ніжність білих кольорів.

Композиція відкривається запаморочливим ароматом жимолості – солодким, маслянистим, ніжним днем і надзвичайно чуттєвим вечорами, адже в природі запах цієї квітки посилюється саме після заходу сонця. Медовий жасмин та вишуканий нарцис продовжують тему білих кольорів ефектно та дуже емоційно.

Свіжа лінія аромату побудована нотами соковитої зелені та петітгрейну з його цитрусовими аспектами, а іскристу соковитість і пікантність аромату надає лимон.

Флакон оформлений дизайнерами у вінтажному стилі – він, безсумнівно, прикрасить колекцію романтично налаштованої жінки або закоханої дівчини. Якщо вам імпонує французька чарівність у парфумерії, рекомендуємо вам купити Annick Goutal Le Chevrefeuille в інтернет-магазині La Grande і насолодитися сповна принадністю його квітково-зелених мотивів.