0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum Парфумована вода (тестер)
90ml
1 244 грн
Немає у наявності

L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum – солодке спокуса

 

Парфумерія від Issey Miyake відрізняється красою та незвичайністю свого звучання. L' Eau _ d ' Issey Pure Nectar de Parfum – чудовий приклад твору, який увібрав у себе вишуканість Токіо та спокуси Парижа, адже цей бренд побудований на контрасті японської та європейської культури.

Парфумована вода «Чистий нектар» переливається відтінками квітів та меду, свіжості та акватики, солодких фруктів та пудрово-мускусної спокуси на шикарній дерев'яній базі.

Це чудовий вибір як жіночне доповнення ваших весняних та літніх образів – він приверне до вас безліч компліментів, адже витонченість цієї солодкої спокуси не зможе залишити байдужими нікого!

Історія аромату

 

З жіночого аромату "Вода Ісея" почалося парфумерне портфоліо цього японського бренду. Модельєр і стиліст Ісей Міяке вирізнявся витонченим смаком як у створенні своїх колекцій одягу, так і в решті сфер фешн-індустрії, які його цікавили. Так, щоб створити власну парфумерну лінію, він залучив до співпраці знамениту японську «корпорацію краси» Shiseido Group – його продукція випускалася французьким підрозділом компанії Beaut? Prestige International.

Чимала увага приділялася також роботі з кращими парфумерами світу: новинку з багатообіцяючою назвою «Чистий нектар» створив гранд ольфакторного світу Домінік Ропійон (Dominique Ropion), автор таких шедеврів, як Amor Cacharel, Euphoria Calvin Klein, Dune та Pure Poison Acqua di Gioia Giorgio Armani, Lalique Le Parfum, Alien Mugler, Olymp?a та Lady Million від Paco Rabanne, а також феєричних колекцій La Vie Est Belle Lancome та Flowerbomb Viktor&Rolf. Композиція створювалася спільно з талановитою Фанні Бал (Fanny Bal), яка раніше вже співпрацювала з маестро для дому Живанші при створенні його феєричної колекції L'Interdit Eau de Parfum Givenchy.

Заслуговує на увагу і унікальний дизайн флаконів: якщо перша «Вода Ісея» для жінок була поміщена в геометричний флакон-конус, то лінія Pure («Чистота») набула більш округлого фіалу у вигляді витягнутої краплі нюдового відтінку – чарівного та жіночного.

 

Магія квіткового меду.

Композиція відкривається чудовою, принадною солодкістю меду і соковитих, стиглих груш з неповторним ароматом. Нотка бергамота привносить у цю прелюдії приємну терпку аристократичність, не дозволяючи мелодії стати нудотною.

Серцевий акорд наповнений ніжними пахощами свіжих, вологих від ранкової роси квітів - оксамитових садових троянд і півонії.

І справжня феєрія чуттєвості чекає вас у фіналі: чари чарівного, магнетичного білого мускусу, посиленого чарами сірої амбри, м'яким маревом огортає тут чарівну дерев'яну базу з вершкового сандалу і ніжного кашмерану - сама спокуса! Чудова фіалка привносить сюди особливу жіночу красу.

Купити Issey Miyake L' Eau d' Issey Pure Nectar de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас найкращі твори цього незвичайного, оригінального бренду, який поєднав у собі все найкраще з парфумерних традицій Японії та спадщини майстрів Франції. .