0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Adidas Free Emotion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Adidas Free Emotion Туалетна вода
50ml
238 грн

Adidas Free Emotion : радість, оптимізм та свобода

Цей емоційний, динамічний, свіжий аромат відбиває образ чарівної, відкритої, оптимістичної жінки, яка визначає свій статус як вільної, незалежної особистості, здатної реалізувати найсміливіші задуми. Вона живе в гармонії з навколишнім світом, не боїться висловлювати свої почуття та емоції, займає активну позицію, насолоджується життям, сповненим радісних подій. Непохитна впевненість і рішучість допомагають їй досягати успіху, а букет Free Emotion наголошує на ніжності, чуттєвості, шармі, створює імідж веселої, безтурботної, енергійної красуні, готової кинути виклик долі.

Насичена орієнтальними та квітковими відтінками композиція створена для теплих весняних та літніх днів, тому відрізняється легким, ненав'язливим, ритмічним звучанням. Багатогранна краса ароматних мотивів чудово розкривається на шкірі леді, причому носити парфум можуть і юні дівчата, і дами елегантного віку, якщо його мелодія співзвучна стану їхньої душі.

 

Історія аромату

Протягом кількох останніх десятиліть бренд спорттоварів Adidas випускає не лише взуття, одяг та аксесуари для спортсменів-професіоналів та любителів, а й оригінальну парфумерію, відому у багатьох країнах.

У 2008 році компанія представила 4 парфумерні твори, що стали основою запальної, яскравої колекції Emotions in Motion. Нова квітково-фруктова лінійка, названа на честь популярного музичного альбому Billy Squier, уособлює активність, енергійність, романтичність, цілеспрямованість, властиві жіночій натурі. У 2009 році лінію продовжила серія Free Emotion , видана в концентрації туалетної води. Новинка відповідає модним тенденціям та смакам, розкриваючи індивідуальність та самобутність кожної покупниці.

У стримано оформлених, високих скляних флаконах, виконаних у жовтому кольорі та декорованих впізнаваним трикутним логотипом, зберігається джерело свіжості, енергії, сміливості та жіночності.

 

Запах надії, щастя, безтурботності!

Ретельно підібрані ноти ольфакторної піраміди зливаються в ніжну, гармонійну мелодію, полонять фруктову насолоду та благородну чуттєвість деревних тонів, дарують радість, оптимізм, надію на те, що все задумане відбудеться.

Грайливий, бадьорий амальфітанський лимон наповнює енергією та цілющою прохолодою. Медова малина та соковите червоне яблуко, просочені легкою терпкістю та м'якою пряністю чорної смородини, оточують ореолом свіжості, знімають стрес, напругу та емоційний дискомфорт.

Серце композиції відкривається переливами чарівного гібіскусу і спокусливої білої фрезії, великої троянди та делікатної лілії. Акорди банана та дині додають солодких нюансів, налаштовують на релакс.

Шлейф побудований із вкраплень важкого мускусу та хвойних, бальзамічних півтонів вірджинського кедра, які надають аромату проникливої глибини.

Якщо ви відчуваєте, що настав час освіжити емоції, то варто купити Adidas Free Emotion. Менеджери La Grande оперативно оформлять покупку та надішлють за вказаною адресою.