0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Police To Be Miss Beat

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police To Be Miss Beat Парфумована вода
1 607 грн

Police To Be Miss Beat – будь у тренді, будь у ритмі!

 

Італійський бренд Police не перестає захоплювати своїх шанувальників дизайнерським креативом. Флакон флорієнтального парфуму To Be Miss Beat вражає уяву двічі: рожевий фіал у вигляді людського черепа одягнений у ефектні блакитні навушники! Бунтарський бітловський стиль тут в абсолюті, і при цьому багато гламуру та дівочої чарівності – дивовижний мікс, який творцям парфуму вдалося втілити через акорди ванілі та деревини, пудрових квітів та солодких фруктів, теплої амбри та спокусливих кокосів, м'яких.

Такий флакончик – чудова ідея для подарунка молодій дівчині з почуттям гумору, яка надає перевагу нестандартним рішенням та креативним образам. Тієї, яка не схожа на інших, і парфум необхідний відповідний - не банальний, не такий, як у всіх, і важко придумати краще втілення цього, ніж "Міс Біт"!

Історія аромату

 

Ця незвичайна навіть для такого несхожого на решту бренду колекція всупереч побоюванням виявилася мегапопулярною. Серед молодих хлопців та дівчат у Європі стало модним не просто володіти одним із «черепів» з ефектним парфумом, а й навіть колекціонувати їх, вибираючи не лише за звучанням вмісту, а й за вражаючим дизайном.

Серед 24 видань колекції To Be ви точно знайдете свого фаворита, який підійде вам за темпераментом та настроєм. Над новинкою 2017 року працювала майстер Веронік Ньюберг (V?ronique Nyberg), відома такими бестселерами, як Riflesso Trussardi та Tresor In Love Lanc?me.

У своїй новій композиції «Міс Біт» парфумер втілила образ зухвалої та вільної дівчини, яка ламає стереотипи, яка живе за своїми власними правилами, захоплює шанувальників своєю яскравістю, сміливістю та драйвом. Дизайнери постаралися передати цей образ через «бітлівський» аксесуар – навушники, які натякають на те, що ця міс танцює лише під свою музику та слухає лише те, що співзвучне її внутрішнім ритмам.

Купити Police To Be Miss Beat в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього модного бренду з Італії, що задає тренди стилю вже не перше десятиліття.

 

Серце б'ється частіше!

Композиція звучить хвилюючим і спокусливим, дуже молодо і незвичайно.

Вона вступає тропічною нотою кокосу з яскравим ягідним доповненням – у ефектному контрасті з ним переливається терпкими та кисло-солодкими відтінками чорна смородина. Конвалія приносить в цю прелюдії тендітну дівочу красу і настрій весни.

Трохи пізніше вступають більш солодкі мотиви – заворожливий геліотроп у романтичному дуеті з оксамитовою юною трояндою прикрашений соковитою насолодою стиглих літніх персиків.

Завершує враження яскрава домінанта ванілі – приголомшливо жіночна і приваблива. Тепла чуттєва амбра і дерев'яна база з м'яких кашемірових нот захопить вас своєю елегантністю і чарівністю.

Якщо ви вибираєте собі незабутній ароматний аксесуар для дискотеки, клубу, вечірки або побачення, ідея купити Police To Be Miss Beat в інтернет-магазині La Grande буде просто відмінною!