0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Histoires de Parfums Outrecuidant

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Histoires de Parfums Outrecuidant Парфумована вода
128 грн

Histoires de Parfums Outrecuidant – будьте впевнені у своїй чарівності!

 

Цей теплий, пряний, дерев'яно-шкіряний аромат з фужерними, фруктовими, цитрусовими, солодкими та чутливими відтінками подарує вам справжню насолоду! Нішевий французький бренд Histoires de Parfums вирішив побалувати своїх шанувальників незрівнянно красивою та спокусливою композицією Outrecuidant , створеною, щоб прикрасити собою осінні та зимові свята, зробити красивими та чуттєвими вечори, перетворити денні урочисті події на справжню насолоду та стати джерелом щирих компліментів.

Твір створений у стилі унісекс, він сподобається і чоловікам, і жінкам, адже його призначення – чистий гедонізм, здобуття максимуму насолод від життя! Він порадує своїх щасливих власників чудовою стійкістю, ефектним шлейфом та оптимальним співвідношенням ціни та якості: нішева парфумерія не буває дешевою, але в даному випадку за свої досить розумні гроші ви отримуєте у повне володіння справжній скарб!

Історія аромату

 

Ледве ознайомившись із назвою цієї колекції та складової її трійки парфумів, ви здивуєтеся. "Крок у бік" - саме так називається ця лінія, яка дійсно за тематикою відрізняється від основного портфоліо бренду, який зробив своєю темою парфумерію, що створюється на честь видатних особистостей та культурних скарбів людства.

Нова ж лінійка зібрала парфуми під інтригуючими назвами «Нешанобливий» ( Irreverent ), «Багатослівний» (Prolixe) та «Самовпевний» (Outrecuidant). Всі вони поміщені в шикарні коробки, стилізовані під обкладинки дорогих видань книг у чорній палітурці – це ідеальний подарунок усім поціновувачам не лише ексклюзивної парфумерії, а й літератури.

Придбати   Histoires de Parfums Outrecuidant в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, початок якого у 2000 році пожив талановитий парфумер Жеральд Гілен, випускник парфумерної школи ISIPCA.

 

Знайте: ви чудові!

Композиція стартує насиченим, солодким фруктовим акордом, в якому запашна смородина переплітається із солодкою екзотичною кислинкою ананасу та благородною соковитою гіркуватістю грейпфрута.

У серцевому акорді панує інша тема: тут пряний дует із дорогоцінного шафрану та ароматного кардамону ефектно доповнений найніжнішою, хвилюючою пахощами квітів апельсинового дерева – білого флердоранжу.

Завершує це враження чудове поєднання деревних нот: тут смолисті тони кедра доповнені вершковою м'якістю сандала. Чуттєву лінію ведуть орієнтально-пряні пачулі і принадні квіти лабдануму з їх магнетичним амбровим підтоном, а дорога шкіра надає базі враження розкоші та анімалістичної сексуальності.

Якщо ви хочете здивувати і порадувати тих, хто воліє в парфумерії ексклюзивність та гедонізм, ідея купити   Histoires de Parfums Outrecuidant в інтернет-магазині La Grande здасться вам просто чудовою!