0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Parfumerie Generale 22 Djhenne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

PG22 DjHenne Туалетна вода
Немає у наявності
PG22 DjHenne Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

PG22 Dj h enne – легкість та свіжість

 

PG22 Dj h enne - аромат, який зачаровує своїм звучанням і жінок, і чоловіків. Нотки парфуму на кожному розкриваються по-своєму, доповнюючи образ вишуканістю та витонченістю. Композиція – приклад того, що творчий підхід не знає меж: тут феєрично переплітається безліч відтінків – квіткових та деревних, пряних та фужерних. PG22 Dj h enne грає свіжістю та легкістю, ніби над його створенням працювала сама природа. Зелений ліс, квіти на галявині, іскорки вогнища – все це видається у міру того, як розкривається аромат.

Історія аромату

 

П'єр Гійом – парфумер, який заснував власний бренд, який швидко завоював популярність. Гійом випустив безліч ароматів під торговою маркою Parfumerie Generale, де він виступав у ролі арт-директора, хіміка та парфумера. Талановитий та працьовитий майстер знає, чим здивувати споживача. У кожному своєму творі він намагається створити щось нове: окремі нотки, незвичайні поєднання чи передові технології.

П'єр, як творча особистість, вкладає всю душу у свої твори. Він не надто шанує критику, особливо голослівну, але про свою роботу парфумер говорить із задоволенням. П'єр може поділитися з бажаючими складом аромату, охоче розповідаючи про структуру композиції та її ключові елементи.

Гійом не любить обмежень, але при цьому дуже шанує класику. Він вважає, що з розвитком хімії відкривається багато нових можливостей для створення ароматів. П'єр упевнений, що пробувати видозмінювати класичні парфуми, додаючи в них нові нотки – практично обов'язок парфумерів.

Цікава історія першого парфуму Гійома. Хлопець з дитинства запам'ятав аромат батька сигари і згодом у 2002 році вигадав духи із запахом тютюну з додаванням спецій, сандала та індійської коноплі.

PG22 Dj h enne був випущений у 2012 році. На створення парфуму П'єра надихнула атмосфера малійського міста Дженні. Відчуття спокою та умиротворення, аромат нагрітого сонцем листя на морському узбережжі захопили Гійома та втілилися у вишуканій композиції. Парфум укладено у стандартний прямокутний флакон, прикрашений наклейкою з його назвою.

PG22 Djhenne – чуттєвість та вишуканість

 

З перших секунд аромат розкривається освіжаючими нотками м'яти, які діють одночасно бадьоро і заспокійливо. Трав'янисті мотиви змінюються квітковим пахощами сиринги і лаванди, солодкими, цитрусовими, зеленими і п'янкими нюансами, що переливаються. Середні ноти огортають запахом білого кедра, в якому переплелися дерев'яні та хвойні акценти. Какао приваблює шоколадним ароматом, надаючи парфуму комфортний зігріваючий відтінок. База грає природними відтінками пшениці, обволікаючи чуттєвістю та теплом. Мірра звучить димними акордами, розкриваючись смолистими ванільно-гіркими тонами.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію витонченим ароматом, радимо купити PG22 Dj henne в інтернет-магазині La Grande, де можна замовити товар на сайті або за телефоном.