0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Mon Guerlain Florale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Mon Guerlain Florale Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain Mon Guerlain Florale Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Guerlain Mon Guerlain Florale Набір (парфумована вода 50 мл + туш Cils D`Enfer So Volume 01 8.5 мл + косметичка)
Немає у наявності

Guerlain Mon Guerlain Florale

Mon guerlain florale називають розкішним і чуттєвим парфумом, витонченість якого здатна зачарувати навіть найвибагливішу прихильницю модного французького бренду. Ті, кому пощастило з ним познайомитися, зізнаються йому в щирій прихильності, наголошуючи на тому, що дана композиція звучить оптимістично і ненав'язливо, даруючи своїй володарці лише позитивні емоції.

Торгова марка Герлен відома світу не лише завдяки люксовим парфумерним композиціям. Компанія, заснована в 1828 році, також займається виготовленням декоративної косметики та засобів догляду за шкірою, що відносяться до преміум сегменту. Створюючи парфумерію, майстри бренду невпинно досліджують та експериментують, бажаючи досягти досконалості своїх формул. До складу продукції, що випускається ним, входять лише найкращі, найякісніші інгредієнти. Тому кожен із ароматів від Герлен є справжнім шедевром. Сьогодні портфоліо компанії налічує близько чотирьох сотень продуктів, серед яких як легендарні, модні та популярні аромати, так і актуальні новинки. Після переходу бізнесу у володіння синдикату LVMH, що відбувся наприкінці минулого століття, останній з керівників бізнесу, який є спадкоємцем його засновника, незабаром залишив посаду. При цьому він поступився місцем команді динамічних і креативних парфумерів, активності та азарту яких можна лише позаздрити.

Дебютна версія цієї колекції парфумів вийшла навесні 2017 року. Якщо над оригінальним виданням працював дует авторів, то нова варіація парфуму, що з'явилася на ринку у 2018 році, є сольною роботою одного з найвідоміших парфумерів сучасності – Тьєррі Вассера. Парфумована вода одягнена в легендарний флакон, дизайн якого створений у 1908 році Габріелем Герленом.

Бренд називає цю лінію «одою сучасної жіночності», і вважає, що її уособленням в очах мільйонів є популярна голлівудська актриса Анджеліна Джолі – саме її вибрали обличчям рекламної кампанії нового продукту. Незалежною у своїх рішеннях, сильною та рішучою, але обов'язково чуттєвою – саме такій особі адресує свій шедевр Тьєррі Вассер. Щоб ближче познайомитися з його роботою, достатньо купити Mon guerlain florale , що вам з радістю допоможуть зробити консультанти Lagrande.

Грайливий і жіночний Mon guerlain florale дивує своєю стійкістю та надзвичайно красивим шлейфом. Він розкривається освіжаючими мотивами цитрусів, доповнених елегантними квітково-трав'янистими відтінками лаванди. У «серце» парфуму до хвилюючої мелодії жасмину самбак і бархатистого, трохи вологого півонії приєднуються акценти неролі, ніжної конвалії, соковитого персика та чуттєвого іланг-ілангу. Розкішний фінальний акорд звучить солодко-деревним нюансом сандалу, пудровими мотивами ірису та пікантною ваніллю.

Купити вишукану парфумерію Guerlain можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.