0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Sonia Rykiel Le Parfum Sonia Rykiel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Sonia Rykiel Le Parfum Парфумована вода
Немає у наявності

Sonia Rykiel Le Parfum – вишуканість та витонченість

 

Sonia Rykiel Le Parfum – шикарний аромат для жінок. Східно-деревна композиція, що п'янить, грає чарівними нотками, що переливаються в об'ємному звучанні: грайливі ягідні аспекти, солодкі фруктові мотиви, витончені квіткові акценти змінюються глибокими пряними і прохолодними трав'янистими акордами. Кожен відтінок, немов за помахом чарівної палички, перетворює окремі нюанси в зачаровує ароматну феєрію. З Le Parfum ви почуватиметеся неперевершеною на будь-якому заході.

Історія аромату

 

Sonia Rykiel – відомий французький бренд одягу та взуття, аксесуарів та парфумерії. Чоловік Соні Рікель, засновниці бренду, у 1960-х роках володів магазином одягу. На його прилавках жінка бачила цікаві моделі, і згодом вона захотіла спробувати себе у дизайнерському мистецтві. Соня почала створювати комфортні вбрання, що внесли нові віяння у світ моди того часу.

Одяг мав великий успіх, що дозволило почати розвивати й інші напрямки. Рікель починає випускати стильне взуття, вишукані аксесуари та приголомшливі аромати. Сьогодні лінійка парфумів налічує менше двох десятків композицій, але кожна з них по-своєму неповторна.

Le Parfum був випущений в 1993 році і став одним із найбільш затребуваних ароматів бренду. Розкішна парфумована вода укладена у флакон, що нагадує дорогоцінний камінь і прикрашений золотавим ковпачком. Автор композиції – Richard Ibanez. Якщо ви хочете поповнити свою колекцію чарівним ароматом, радимо купити Le Parfum в інтернет-магазині La Grande, де можна зробити замовлення буквально в два кліки.

Sonia Rykiel Le Parfum – насолода та пікантність

 

Верхні ноти розкриваються запаморочливим ягідно-фруктовим коктейлем: апельсин і бергамот грають цитрусовою свіжістю, маракуйя огортає екзотичними нюансами, персик, малина та полуниця звучать приємною насолодою. Деревні відтінки хіноки ваблять пряними та свіжими камфорними акордами. Квіткові аспекти мімози доповнюють легкі трав'янисті мотиви. Альдегіди надають парфуму особливе, практично невагоме звучання.

Середні ноти приваблюють витонченим квітковим букетом: тут відчуваються пряні аромати гвоздики та туберози, чуттєві аспекти жасмину та троянди, чарівна насолода османтусу та кореня ірису. М'які нюанси меду грають луговими та лісовими відтінками з ледве вловимими тютюновими акцентами.

Базові ноти переплітаються у деревно-трав'янистій феєрії: пачулі розкривається гіркуватими, терпкими і смолистими тонами, ветивер звучить димними та шоколадними мотивами, дубовий мох поєднує в собі вологі, землісті та хвойні нюанси. П'янкою солодкістю огортають пряні аромати ванілі та бобів тонка. Бензоїн та стиракс грають смолистими, м'якими бальзамними акцентами. Анімалістичні нотки амбри обволікають чуттєвим теплом, пробуджуючи романтичні емоції та мрії.