0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etro Io Myself

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etro Io Myself Парфумована вода
147 грн
Etro Io Myself Парфумована вода (тестер)
100ml
1 916 грн

Заявіть про себе незабутньо!

 

Італійський модний дім Etro презентує східну композицію Io Myself , що буквально зачаровує своєю орієнтально-деревною аурою, аранжованої так незвичайно, що не звернути увагу на цей парфум просто неможливо! Вона звучить глибокими та багатогранними акордами вудової деревини, сакральної для Близького Сходу, переливаючись при цьому бальзамічними, цитрусовими та рожевими відтінками.

Відмінний вибір для осінньо-зимового сезону – аромат виразний, з характером, що чудово доповнює як чоловічий, так і жіночий образ, при цьому володіючи унікальною здатністю звучати в різній манері на шкірі своїх власників залежно від гендера, підкреслюючи лише найзначніші риси для кожної статі. .

Виняткова стійкість і чарівний, чудово виражений шлейф зроблять цю композицію незамінною для вечірніх заходів, свят та особливих подій.

Історія аромату

 

Бренд Etro починав як підприємство, що виготовляє текстиль. Якість була чудова, маркетинг - гідний, і тому порівняно невеликий бізнес, що дістався засновнику модного будинку Джероламо Етро в 1968 році, до кінця минулого століття вже мав безліч напрямків: модний одяг (адже Етро прославився в першу чергу як модельєр), розкішні аксесуари, і , звичайно, незвичайні парфуми, що відразу виділяють вас з натовпу, у відомих витончено декорованих флаконах.

Композиція Io Myself була представлена у 2015 році та присвячена тематиці Близького Сходу – його сильним, харизматичним чоловікам та чуттєвим, спокусливим жінкам. Формат «унісекс» дозволив об'єднати обидві ці концепції в одному просторі, а майстерність парфумерів дала можливість парфумованій воді звучати особливим чином на жіночій шкірі та на чоловічій.

Не дивлячись на рідкість, купити Etro Io Myself в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми відбираємо по всьому світу і незвичайні скарби, модні новинки, старі добрі композиції, які стали класикою.

 

Приміряйте на себе скарби Сходу!

Свіжість першого акорду триває не так вже й довго, але як вона гарна і виразна! Суха, іскриста зелень папірусу доповнена багатогранним тріо цитрусами, де переплелися відтінки терпкого аристократичного бергамоту, соковитого лимона та солодкого, сонячного мандарину. Так пахнуть зимові свята, яких усі ми чекаємо з нетерпінням і надто швидко відпускаємо, шкодуючи потім весь рік про ці чудові, наповнені емоціями та очікуванням дива моменти.

Серце композиції у кращих східних традиціях, прикрашене чуттєвим пахощами троянд, доповненим ефектною, харизматичною пряністю – шафраном, що надає ще орієнтальнішого колориту всьому звучанню. Вся ця пишність має благородну підкладку з деревини білого кедра.

Основа парфумованої води представляє головний її скарб, абсолютну домінанту - аромат дорогоцінної деревини уда з його шкіряними, солодкуватими та пряними півтонами. Розвиває тему бальзамічна смола стіраксу і принадний, мускусний тон лабдануму, що повідомляє композиції якесь ірраціональне, непереборне тяжіння.

Бажаєте зовсім незвичайного, нетутешнього наповнення осінньо-зимового сезону? Вирішуйте - варто купити Etro Io Myself , і ви здивуєтеся, як багато уваги відтепер буде адресовано вам!