0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hayari Parfums Fehom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hayari Parfums FeHom Парфумована вода
173 грн
Hayari Parfums FeHom Парфумована вода (тестер)
100ml
3 410 грн

Парфумерія Hayari Parfums Fehom

Це почуття може бути світлим, романтичним та дуже тендітним, дарувати вам відчуття польоту та всесильства. Воно вривається у ваше життя гучним святом і кружляє у вихорі незабутніх емоцій, дозволяючи забути про важливе, потрібне і дуже термінове. Іноді воно захоплює вас цілком, не дозволяючи думати ні про що інше, відгукується тремтінням у тілі від кожного ніжного дотику. Перебуваючи в якомусь із цих станів, ви захочете розповісти про нього, доповнивши свій образ неординарним ароматом. Найкращим вашим рішенням буде покупка FeHom від торгової марки Hayari Parfums. Ця «красень у чорному» – справжня ароматна спокуса, що однаково імпонує як вам, так і вашій другій половині. Томний, привабливий, східно-квітковий букет зачаровує хвилюючими нотами і спокушає своїм звучанням. Аромат представлений в інтернет-магазині Lagrande.

Hayari Parfums – синонім розкоші

За що б не брався знаменитий дизайнер Набіл Айарі, результати його роботи викликають захоплення. Ефектні вбрання, одягнутися в які вважається справжнім успіхом, модні аксесуари та витончені прикраси - у всьому цьому відображений його талант. Його відзначають і шанувальники ексклюзивної парфумерії, адже аромати Hayari Parfums – багаті, багатогранні, відрізняються новизною та неординарністю звучання. У кожну з парфумерних історій автори цих робіт вкладають окреме значення. Вони розповідають про тендітну або чуттєву жінку, впевненого в собі, респектабельного чоловіка, спокусливого викрадача жіночих сердець або ніжного почуття, яке охоплює двох.

Три форми любовного тяжіння

У 2015 році публіці була представлена серія унісекс-видань, названа An Exceptional Rose Collection. До неї увійшли три роботи: романтичний, святковий, уособлюючий квітучі сади Rose Chic, витончений і магнетичний, як любовний еліксир, Amour Elegant та солодко-провокаційний FeHom. Кожен із цих творів – вихваляння краси та величі троянди, яка надихнула авторів ароматів. У їхньому пахощі – недвозначний натяк на чуттєвість, ніжність, любовне тяжіння. Розкішні та красиві, наче сама королева квітів, парфуми представлені в однакових флаконах. Ємності прикрашені малюнком бутону, що розпустився, і відрізняються лише кольором.

Чуттєвість, привабливість та провокація у помітному флаконі

Парфумована вода FeHom – вибір тих, хто впевнений у собі, цілеспрямований, рішучий та амбітний. Ці особистості тонко відчувають, цінують красиві і розкішні речі, які їх оточують, мають відмінний смак. Для створення свого образу, що запам'ятовується, вони зробили, здавалося б, небагато - одного разу прийняли рішення купити FeHom від Hayari Parfums. Хвилююча мелодія стартує акцентами терпкого делікатного бергамоту, мотивами освіжаючого кардамону, різким пряно-хвойним флером ялівцевих ягід. «Серце» парфуму балує проникливістю нот троянди, м'якістю свіжого деревно-зеленого паху білої фрезії, чуттєвістю сандалової деревини. Її завершальний акорд таїть у собі тепло амбри, грайливість ванільних мотивів, глибину густого бензоїну, що обволікає.