0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake Nuit D'Issey Bleu Astral

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral Туалетна вода (тестер)
125ml
1 408 грн
Issey Miyake Nuit d’Issey Bleu Astral Туалетна вода
Немає у наявності

Issey Miyake Nuit d'Issey Bleu Astral – Нескінченність нічного неба…

 

Вдивляючись у нічну густо-чорнильну, усипану дорогоцінними зірками небесну гармонію, людині властиво замислюватися про своє місце у Всесвіті, про те, як складно і водночас чудово влаштований світ. Справжній художник ольфакторних образів японський дизайнер Issey Miyake тонко відчуває подібні моменти – ось чому він створив цілу колекцію чоловічих парфумів на цю тему. І одна з найкращих його робіт - Nuit d ' Issey Bleu Astral , яка веде нас прямо в Блакитний Астрал - містичну зоряну нескінченність.

Ця деревно-пряна нічна магія прикрашена відтінками цитрусів та амбри, фужерними, шкіряними, пряними та смолистими нотами. Мужня, елегантна, піднесена композиція припаде до душі всім, чий розум відкритий для пригод та філософських роздумів. Парфум буде чудовим супутником для всіх мрійників і романтиків з весни і до осені, і навіть якщо ви глибоко сховали від цього холодного і цинічного світу тонкі струни вашої душі - аромат допоможе їм повністю розкритися.

Трохи історії

 

Цей ефектний флакон був презентований у 2017 році в рамках загадкової та містичної колекції Nuit d'Issey – «Ніч Ісея». До неї увійшли чудові твори для справжніх чоловіків – підкорювачів всесвіту, дослідників, бунтівних духом першовідкривачів. Крім однойменного флагманського парфуму, що з'явився в 2014 році, в цій лінійці вийшли також Austral Expedition (2015), Noir Argent (2018), Pulse Of The Night (2019), Polaris (2020) і, звичайно ж, чудовий деревно-пряний аромат «Bleu Astral» (2017).

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – індигово-сині відтінки корпусу фіалу та кришки виглядають неймовірно стильно і своїм кольором нагадують ніч, освітлену повним місяцем, а тонкі штрихи на поверхні схожі на фото зоряного неба в динаміці – такими виходять знімки, на яких фотографи намагаються зафіксувати рух світив по нічному небосхилу.

Купити Issey Miyake Nuit d' Issey Bleu Astral в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, заснованого токійським дизайнером і кутюр'є Іссеєм Міяке в далекому 1970 році, і з того часу не втратив жодної краплі популярності.

 

Сяйво зірок із синьої глибини космосу

Композиція відкривається драйвовим та свіжим поєднанням соковитого, тонізуючого лайма та освіжаюче-пряного коріандру. Космічна подорож починається, вона вже вібрує всередині вас!

Центральною темою твору став чудовий шкіряний акорд – респектабельний, дорогий, напрочуд прихильний до себе.

Завершує враження мужня краса деревних нот, прикрашених запашними смолистими переливами дерев'яного бурштину.

Вам, безумовно, варто купити Issey Miyake Nuit d' Issey Bleu Astral в інтернет-магазині La Grande, якщо хочете зробити справді незабутній подарунок чоловікові, в глибині якого живе романтика далеких зоряних світів.