0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mandarina Duck So Bella So Chic

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mandarina Duck So bella So chic Туалетна вода
Немає у наявності
Mandarina Duck So bella So chic Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфуми Mandarina Duck So Bella So Chic

Популярний італійський бренд Mandarina Duck вміє робити сюрпризи! На роль одного з них може сміливо претендувати туалетна вода So bella So chic . Її хвилюючі переливи зможуть зачепити вас, навіть якщо позаду – день, наповнений подіями, і від останніх годин ви не очікуєте нічого позитивного. Флер композиції раптом віднесе вас у затишний куточок, де ви подумки відвернетесь від метушні і кожною клітиною відчуєте чарівну атмосферу, яку відтворить навколо вас аромат. Делікатний, ніжний, що захоплює шикарними квітковими пахощами, він звучатиме по-дівочому грайливо і, в той же час, розкішно.

Простий, ненав'язливий, коханий

Якщо ви ще не знайшли парфум, до якого могли б відчувати тяжіння, вам можна тільки позаздрити - ви точно не були знайомі з цією туалетною водою. У її запаху приховано так багато, що кожен ароматний відтінок буде пробуджувати у вас нові спогади. Тут чується тихе шелест листя в молодому саду і шепіт тих, хто так хоче бути разом. Тут відчувається запах букета, в який Вона із задоволенням поринає, щоб забути про все на світі, і чуттєвість, з якою Він її обіймає. Тут можна вловити ніжність і пристрасть, які витають усюди, безтурботність, яка спонукає відкласти все важливе на потім, і мрійливість, з якою звичні будні стають хоч трохи веселішими.

Цей парфум буде дивувати вас щоразу, коли ви, у передчутті миттєвостей тривалої радості, вирішите взяти з полиці вагомий скляний флакончик. Він стане чудовим доповненням до сміливого та провокаційного чи стриманого та модного ансамблю. Він внесе у ваш образ легкість весни, додасть йому нальоту безтурботності і посилить вашу чарівність. І в кожен із днів, коли ви захочете відчувати на собі пахощі цієї композиції, ви подумки хвалитимете себе за те, що одного разу вирішили купити So bella So chic !

Чарівна пісня літа

Композиція поповнила портфоліо відомого виробника у 2016 році. Автором твору стала парфумер Дафна Бюже. Квітково-фруктовий букет підходить для денного використання та стане шикарним парфумерним акцентом повсякденного образу. Композиція підійде особі романтичної, жіночної, віддає перевагу стильним, елегантним ароматам високої якості, яким відрізняється парфумерна продукція цієї торгової марки.

Туалетна вода пригощає володарку скибочкою стиглого запашного яблука, запах якого переносить її в спекотне літо. Цей ненав'язливий фруктовий акцент доповнює нота пряно-терпкого бергамоту та освіжаючі зелені мотиви листя фіалки. На зміну прохолоді, яка чути у початкових акордах, приходить квіткова чуттєвість. «Серцева» нота композиції балує жінку м'якістю фрезії, флером п'янкої троянди та солодкувато-ванільної магнолії. Привабливий білий мускус, бархатисті відтінки кашемірового дерева та насолода пахучої малини відчуваються у фіналі мелодії.

Інтернет-магазин Lagrande пропонує купити вишуканий парфум від Mandarina Duck за чудовою ціною. Крім того, у нас ви зможете підібрати відповідну декоративну косметику, а також засоби догляду за шкірою та волоссям.